dE VRIJE VROUW

training & coaching

in dit filmpje leg ik uit waarom ik met vrouwen werk ☝️


❤️️

Hee
mooie
vrouw!

 

Geloof jij ook dat wij ons eigenlijk allemaal  lekker vrij & gelukkig willen voelen???
En merk jij ook dat we dat echt niet altijd doen?
Dat we het onszelf soms gewoon niet gunnen?
Weet je waarom?

Omdat we onszelf vertellen dat we die vrijheid en dat geluk helemaal niet verdienen.
BULLSHIT natuurlijk, want we verdienen ALLES.
We mogen alles zijn, inclusief hobbels en bobbels, gebruiksaanwijzing, vetrolletjes, kipfiletjes,
putten, kloven en kraters, onze gekke buien, behoefte aan bevestiging, grote hart, soms heel domme acties... (zelfs als we die in de herhaling gooien)
We mogen alles hebben, shinen in werk, liefde, doen waar we zin in hebben en ál onze dromen waarmaken. 
Echt. Jij. Mag. Alles.

En dat wéét je ook wel. Je ównt het alleen (nog) niet.
Kijk maar naar de baan die je eigenlijk dramatisch vindt, de relatie met die foute man (of vrouw), hoe je altijd maar weer complimentjes neerslaat, dingen doet die je alleen maar verder bij jezelf vandaan halen,  hoe je dat podium niet pakt, geen 'nee' durft te zeggen, jezelf kleiner maakt om aardig gevonden te worden, om maar in het plaatje te passen, niet de dingen doet, die je eigenlijk zo graag wél wilt doen.

Nou ja... dat dus.

Belangrijker is nog dat dat anders kan (en helemaal niet zo moeilijk is).

Gewoon een kwestie van 'CUT' zeggen.
 


Detox
the
bullshit!

Say CUT!

 

Detox the bullshit en zeg CUT als je merkt dat je jezelf dwarszit, weten wat daar deep down onder zit en jezelf bijdraaien. Ik leer je de drie stappen van de CUT-methode, zodat je voor altijd langs de obstakels van jouw belemmerende overtuigingen heen kunt bewegen, net als het water langs de rots in een rivier.
 

- Catchen dat iets je raakt
De eerste stap is bewustwording (consciousness). Dit houdt in dat je je bewust wordt van waar je door getriggerd wordt. Wat gebeurt er? Waar reageer je op? Dit bewustzijn is essentieel omdat het de basis vormt voor verandering. 

- Unravelen wat dat met je doet
De tweede stap is begrip (understanding). We graven samen even door om uit te vinden wat eronder zit dat je geraakt wordt. Meestal is het namelijk helemaal niet wat er op dat moment werkelijk plaatsvindt, maar zit er iets een laagje dieper waar je op reageert. Dit begrip stelt je in staat om los te komen van de diepere trigger.

- Turnen naar waar je verder kunt
De derde en laatste stap is transformatie. Hier draait het om het jezelf bijsturen naar waar je verder kunt, zodat je door kunt met waar je mee bezig was. We werken samen aan een manier om langs obstakels te navigeren en in staat te gaan zijn om te leven in lijn met wie je echt bent.


Klinkt dit simpel? Dat is het ook.
Echt.


Wat je gaat doen?
In een training in kleine groep of in een aantal 1-op-1 sessies leer ik je de 3 stappen van de CUT-methode. Die methode pas je toe op jezelf, op jouw uitdaging, vraag, probleem of wat je ook maar wilt aanpakken om je gelukkiger en vrijer te voelen.

- Voor de groepstraining (2,5 uur) gebruik ik een vast format als basis: ik leg de filosofie van de CUT-methode uit, wat er nodig is om jezelf te rocken en ga met jullie aan de bak. Wat en hoe we de filosofie gaan uitwerken pas ik aan along the way, want is afhankelijk van wie jullie zijn, wat jullie al weten, enzovoorts. Je kunt een groepje aanmelden (minimaal 4 vrouwen) of alleen jezelf. In het eerste geval plannen we samen een datum, in het tweede geval neem ik contact met je op zodra ik voldoende aanmeldingen heb om een training te organiseren. De kosten zijn afhankelijk van o.a. de locatie en bespreken we van tevoren. Reken op ongeveer €100 per persoon.

- Voor een 1-op-1 training kan ik verschillende werkvormen inzetten, afhankelijk van wat bij jou past. Denk aan creatieve coaching, een cognitieve aanpak en alles wat daartussen zit, aanhangt of bij kan. Van belang is dat jij de CUT-methode gaat snappen én leert toepassen. De kosten voor een sessie van plm 2 uur zijn €200.

 

- Denk je dat je mijn ondersteuning langer nodig hebt? Koop dan een pakket in: 7 sessies (inclusief basistraining in de CUT-methode) voor € 1250. Te gebruiken binnen een half jaar tijd en met de mogelijkheid om tussendoor in te tappen als je even vastloopt. 

OWN (your sh)IT
Gewoon dat.
Sandra M.E. Jacobs

Be free
Be you

 

In dit interview ten behoeve van het boek 'In 10 stappen weer vertrouwen na ziekte' van Veronika Rutten (2019)  vertel ik hoe ik het zie als trainer & coach van vrouwen én als ervaringsdeskundige na een periode van buiten-proportionele disbalans, die ook wel burnout genoemd wordt.
Ook licht ik een tipje van de sluier op over wat de CUT-methode voor je kan doen als je door je heels dreigt te zakken.
Check it out en swipe vooral door naar het aanmeldformulier als je zin hebt in een inspirerende training in zelfreflectie met een groep gelijkgestemden of 1-op-1.