algemene voorwaarden
Supercool dat we zakelijk connectie hebben. In dit documentje leg ik je uit hoe ik werk. Met ‘ik’ (of ‘mijn’) bedoel ik trouwens ‘Sandra ME Jacobs’, mijn bedrijf, met diverse werklabels.

De start
Wat we gaan doen ligt aan wat je hebt ingekocht. Alle info over de inhoud van mijn aanbod lees je onder het betreffende onderdeel of wordt gecommuniceerd nadat je je hebt aangemeld / ingeschreven / offerte hebt opgevraagd of jouw bestelling hebt geplaatst.

Kun je altijd alles (in)kopen?
1-op-1 Werk kun je altijd inkopen. Groepstrainingen enzo bied ik aan als er voldoende vraag is of als actie op een bepaald moment in het jaar. Mijn boek is verkrijgbaar in mijn webwinkel, via de studentenboekhandel, via Bol.com en kun je door jouw boekhandel bij mij laten bestellen.

Mijn prijzen
Alle prijzen staan óf op de betreffende website óf worden voor aangaan van overeenkomst besproken. Als ze op de website staan, staat er bij vermeld of het in- (particulieren) of exclusief (bedrijven) btw is. Aanbiedingen of speciale prijzen zijn alleen geldig voor een bepaalde periode. Buiten die perioden om kun je hieraan geen rechten ontlenen. Sommige prijzen zijn afhankelijk van de precieze invulling. Hierover maken we dan apart afspraken.

No cure no pay?
Eh, nope. It takes two to tango. Van veel van mijn werk word je vooral wijzer als je er iets mee doet. Dat is aan jou zelf. Ik beloof je wel dat ik alles inzet wat ik heb om ons gezamenlijk project te laten slagen. Van jou vraag ik commitment, helderheid en dat je met me communiceert als wat we doen niet past bij jouw verwachtingen daarover.

Kun je tussendoor stoppen als je in een coachings- of trainingstraject zit?
Eeuwig zonde natuurlijk, maar alles mag. Je kunt alleen niet zomaar de overeenkomst opzeggen, dus betaalt wel alsnog het volledige bedrag dat we hebben afgesproken.

Mag je alles van mij gebruiken?
Wat ik heb ontwikkeld is mijn intellectueel eigendom. Dat geldt voor alle werklabels van SandraMEJacobs. Sharing the good stuff is natuurlijk prima, maar ik vind het niet fijn als mijn werk onder andere naam gepromote wordt, dus overleg even met me als je inhoud van mij wilt gebruiken. Uiteraard mag je al mijn social media naar hartelust delen! Dat dan zelfs weer heel graag!

En dan?
Jij laat weten dat je met mij aan het werk wilt via de mail of een aavraagformulier of doet een bestelling. Na aanmelding of aanvraag neem ik contact met je op om te bespreken wat we gaan doen en tegen welk tarief. Als ik jouw (aan)betaling heb ontvangen gaan we aan de slag. Als het gaat om een coachingstraject, dan maken we hierover samen verdere afspraken. Als het gaat om een te organiseren training hou ik je op de hoogte van het hoe en wanneer. Gaat het om een boekbestelling dan wordt deze in behandeling genomen zodra je betaald hebt.


Nb.
Uiteraard krijg jij jouw (resterende) betaling retour als iets van mijn kant niet doorgaat.


NbNb. Al mijn diensten koop je in op basis van offerte.boekbestellingen
Boekbestellingen voor 'O, dus dát is Wmo!' doe je bij voorkeur* in mijn webwinkel.

In mijn webwinkel gelden de volgende voorwaarden.
- De genoemde verzendkosten gelden binnen Nederland.
- Ik verstuur alle boeken via PostNL*. Lekker makkelijk, want voor een 1 of 2 (soms zelfs 3) stuks bestelling hoef je dus niet thuis te blijven, alleen maar een brievenbus te hebben.

Helaas raakt er heel héél soms een zending kwijt.
Mocht jouw bestelling zoekraken in de post of op andere wijze niet bij jou aankomen zonder dat een van ons daar iets aan kan doen, dan is mijn voorstel om voor de nieuwe zending de kosten (van de boeken plus verzendkosten) te delen.
- De verzendkosten per pakketje van 1 stuks bedragen € 4,60.
Vanaf 5 stuks worden de boeken aangetekend in één doos verzonden met een track & trace code. Tot en met een doos van max 10 kilo zijn de kosten hiervoor € 7,25.
Als je een doos boeken bestelt (deel 1 = 32 stuks / deel 2 = 22 stuks) kun je ook contact met me op te nemen om af te spreken dat je de boeken ergens ophaalt. Ga hiervoor naar de contactpagina. Bij bestelling van meerdere dozen bepalen we sowieso de aflevering in overleg.

Ook goed om te weten is dat ik jouw gegevens niet bewaar en je dus ook geen (spam)mail van me krijgt. Je bestelt een boek. That's it. Wil je op de hoogte blijven van het boek en mijn activiteiten? Meld je dan aan voor de Kleine Kolibrief.
O, en ik geef een persoonlijke touch aan ieder boek door het te signeren. Wil je dat niet? Laat ff weten!  


*) Waarom je bij voorkeur in mijn webwinkel bestelt?
Bol(.)com rekent ongeveer 25% commissie per transactie. Mijn werk is hetzelfde omdat ik vanuit huis verstuur, dus het is geen dienst die ik betaal, maar een bijdrage aan de winst van de eigenaar voor gebruik van het platform. Dat geld besteed ik liever aan activiteiten die de wereld helpen inclusiever te maken, dus that's why ik je vraag direct bij mij te bestellen. Bestellen bij Bol(.)com kán natuurlijk wel.


Nb. ik verstuur al mijn boeken via PostNL met een zakelijk account, dus kan terugvinden waar de zending uithangt. Dat wil echter helaas niet zeggen dat ie dan alsnog bij jou terecht komt. Soms blijft er een boek hangen in het sorteercentrum... de reden is mij niet altijd duidelijk.

Nb. nb. voorwaarden voor bestellen bij Bol vind je op hun website*.


ontevreden?Altijd jammer, maar dat gebeurt soms, dus stel dat je ontevreden bent over onze samenwerking of de door mij geleverde diensten of materialen, dan hoor ik dat heel graag van je! Wie weet kunnen we het samen oplossen.

Ik ben niet zo van de strijd, dus laat het me echt weten voordat het ellendig wordt als in dat je mij bijvoorbeeld ergens voor aansprakelijk wilt stellen. Als je mij een redelijke termijn geeft om te reageren op een schriftelijke ingebrekestelling kan ik wellicht de schade nog fixen en kunnen we hopelijk voorkomen dat we onnodig sores overhoop halen.

Ingeval je mij in gebreke wilt stellen, geef dan de reden aan waarom je ontevreden bent en/of mij aansprakelijk wilt stellen. Dit mag per mail.

Nb. Als ik aansprakelijk ben voor schade die ontstaat door het niet nakomen van mijn verplichtingen uit onze overeenkomst of op een andere manier, dan is de aansprakelijkheid altijd beperkt tot de vergoeding van de directe schade tot maximaal het bedrag van de voor de overeenkomst bedongen prijs, exclusief btw. In het geval dat ik verzekerd ben, zal de aansprakelijkheid beperkt zijn tot het bedrag van de uitkering van mijn verzekering in het betreffende geval. Indirecte schade is uitdrukkelijk uitgesloten. De beperking van mijn aansprakelijkheid geldt niet als mijn aansprakelijkheid voortvloeit uit opzet of bewuste roekeloosheid door mij.

Mocht dit allemaal niet voldoende zijn dan is het Nederlands recht van toepassing op onze overeenkomst en de algemene voorwaarden. Voor de goede orde: ik heb uiteraard een beroeps- en een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.