algemene voorwaarden
Supercool dat we zakelijk connectie hebben. In dit documentje leg ik je uit hoe ik werk. Met ‘ik’ (of ‘mijn’) bedoel ik trouwens ‘Sandra ME Jacobs’, mijn bedrijf, met diverse werklabels.

De start
Wat we gaan doen ligt aan wat je hebt ingekocht. Alle info over de inhoud van mijn aanbod lees je onder het betreffende onderdeel of wordt gecommuniceerd nadat je je hebt aangemeld / ingeschreven / offerte hebt opgevraagd of jouw bestelling hebt geplaatst.

Kun je altijd alles (in)kopen?
1-op-1 Werk kun je altijd inkopen. Groepstrainingen enzo bied ik aan als er voldoende vraag is of als actie op een bepaald moment in het jaar. Mijn boek is verkrijgbaar in mijn webwinkel en via Bol.com.

Mijn prijzen
Alle prijzen staan óf op de betreffende website óf worden voor aangaan van overeenkomst besproken. Als ze op een website staan, staat er bij vermeld of het in- (particulieren) of exclusief (bedrijven) btw is. Aanbiedingen of speciale prijzen zijn alleen geldig voor een bepaalde periode. Buiten die perioden om kun je hieraan geen rechten ontlenen. Sommige prijzen zijn afhankelijk van de precieze invulling. Hierover maken we dan apart afspraken.

No cure no pay?
Eh, nope. It takes two to tango. Ik beloof je dat ik alles inzet wat ik heb om ons project te laten slagen. Van jou vraag ik commitment, helderheid en overleg als we van het spoor dreigen te raken. Van veel van mijn werk word je vooral wijzer als je er iets mee doet. Dat is aan jou zelf.

Kun je tussendoor stoppen als je in een traject zit?
Eeuwig zonde natuurlijk, maar alles mag. Je kunt alleen niet zomaar de overeenkomst opzeggen, dus betaalt wel alsnog het volledige bedrag dat we hebben afgesproken.

Mag je alles van mij gebruiken?
Wat ik heb ontwikkeld is mijn intellectueel eigendom. Dat geldt voor alle werklabels van SandraMEJacobs. Sharing the good stuff is natuurlijk ok, maar ik vind het niet fijn als mijn werk onder andere naam gepromote wordt, dus overleg even met me als je inhoud van mij wilt gebruiken. Uiteraard mag je al mijn social media naar hartelust delen! Dat dan zelfs weer heel graag!

En dan?
Jij laat weten dat je met mij aan het werk wilt via de mail of een aavraagformulier of doet een bestelling. Na aanmelding of aanvraag neem ik contact met je op om te bespreken wat we gaan doen en tegen welk tarief. Als ik jouw (aan)betaling heb ontvangen gaan we aan de slag. Als het gaat om een te organiseren training hou ik je op de hoogte van het hoe en wanneer. Gaat het om een boekbestelling dan wordt deze in behandeling genomen zodra je betaald hebt.

Nb.
Uiteraard krijg jij jouw (resterende) betaling retour als iets van mijn kant niet doorgaat.
NbNb. Al mijn diensten koop je in op basis van offerte.

boekbestellingen
Boekbestellingen doe je in mijn webwinkel of via Bol.com.
In mijn webwinkel gelden de volgende voorwaarden.
- De genoemde verzendkosten gelden binnen Nederland.
- Ik verstuur de boeken per stuk als brievenbuspost via PostNl zonder track & trace.
Lekker makkelijk, want daarvoor hoef je dus niet thuis te blijven, alleen maar een brievenbus te hebben. Helaas raakt er héél soms een zending kwijt. Mocht jouw 1 stuks bestelling zoekraken in de post of op andere wijze niet bij jou aankomen zonder dat een van ons daar iets aan kan doen, dan is mijn voorstel om voor de nieuwe zending de kosten (van de boeken plus verzendkosten) te delen. Deal?
- De verzendkosten per pakketje van 1 stuks (incl verpakking) bedragen € 4
Vanaf 5 stuks worden de boeken aangetekend in één doos verzonden met een track & trace code. Van 5 tot 20 stuks zijn de kosten hiervoor € 12.
Vanaf 20 stuks kun je ook contact met me op te nemen om af te spreken dat je de boeken ergens ophaalt. Ga hiervoor naar de contactpagina.
Vanaf 40 stuks neem ik de verzendkosten voor mijn rekening, maar vind ik het eigenlijk nog leuker om de boeken persoonlijk aan je te overhandigen.
Nb. jouw gegevens worden niet bewaard en je krijgt dus ook geen (spam)mail van ons.

Check de algemene voorwaarden van Bol.com voor hoe het daar zit.


vet ontevreden?Stel dat je vet ontevreden bent over onze samenwerking. Dan hoor ik dat graag van je!
Wie weet kunnen we het samen oplossen voordat het ellendig wordt.
Stel dat je mij aansprakelijk wilt stellen dan zie ik een schriftelijke ingebrekestelling graag eerst. Als je mij een redelijke termijn geeft om te reageren of te herstellen dan kunnen we wellicht voorkomen dat we een hoop sores overhoop halen.

Nb. in de ingebrekestelling geef je de reden aan waarom je ontevreden bent en/of mij aansprakelijk wilt stellen. Dit mag per mail. Als ik aansprakelijk ben voor schade die ontstaat door het niet nakomen van mijn verplichtingen uit onze overeenkomst of op een andere manier, dan is de aansprakelijkheid altijd beperkt tot de vergoeding van de directe schade tot maximaal het bedrag van de voor de overeenkomst bedongen prijs, exclusief btw. In het geval dat ik verzekerd ben, zal de aansprakelijkheid beperkt zijn tot het bedrag van de uitkering van mijn verzekering in het betreffende geval. Indirecte schade is uitdrukkelijk uitgesloten. De beperking van mijn aansprakelijkheid geldt niet als mijn aansprakelijkheid voortvloeit uit opzet of bewuste roekeloosheid door mij.

Mocht dit allemaal niet lukken dan is het Nederlands recht van toepassing op onze overeenkomst en de algemene voorwaarden. Voor de goede orde: ik heb uiteraard een beroeps- en een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.