de CUT methode

in dit filmpje leg ik uit waarom ik met vrouwen werk ☝️

Hee
mooie
vrouw!

Hoeveel
hou
jij
van jou?

❤️️

Own jij het?
Jezelf.
Wie je bent, was, zult zijn.
Dik, dun, slim, dom, arm, rijk, groots, klein.
Yep? Gefeliciteerd en een heel prettig leven verder!
Nope? Lees dán vooral ff door...

❤️️❤️️❤️️

Geloof jij ook dat wij ons eigenlijk allemaal  lekker vrij & glukkig willen voelen??? En merk jij ook dat we onszelf dat soms (ongemerkt) ontzeggen? Ik zie dat we het aanraken, schrikken van wat het met ons doet en weer over gaan tot de orde van de dag omdat we denken dat het tóch niet voor ons is weggelegd. Maar waarom zou je niet?

Omdat je jezelf blijft overtuigen van iets dat je jezelf hebt wijsgemaakt: dat je die vrijheid & dat geluk helemaal niet verdient. De vrijheid om te mogen zijn wie je bent, met je hobbels en bobbels, je gebruiksaanwijzing, vetrolletjes, kipfiletjes, putten, kloven en kraters, je gekke buien, behoefte aan bevestiging, je grote hart, je soms heel domme acties... Het geluk om te shinen in werk, liefde, het waarmaken van jouw dromen. Alles...

BULLSHIT natuurlijk dat je niet mag zijn wie je bent & niet gelukkig mag zijn en dat wéét je ook wel, maar ówn je niet. Kijk maar naar de baan die je eigenlijk dramatisch vindt, de relatie die niet goed voor je is, hoe je altijd maar weer complimentjes neerslaat, jezelf kleiner maakt om aardig gevonden t worden, in het plaatje te passen, hoe je dat podium niet pakt, geen 'nee' durft te zeggen als dat betekent dat je voor jezelf kiest... en zo kan ik nog wel even doorgaan en jij misschien nu ook wel...

Eeuwig zonde én het kan anders!

Hoe dan??? Door te leren 'CUT' te zeggen.


Detox
the
bullshit!

Say CUT!

Detox the bullshit en zeg CUT! als je wordt overvallen door twijfel, onzekerheid, zelfafwijzing.
Neem ff de tijd om te checken wat er gebeurt en pak je ruimte.

Leer de 3 stappen:
- Catchen dat je geraakt wordt
- Unravelen wat dat met je doet
- Turnen naar waar je verder kunt

Zo simpel? Ja, zo simpel.
Omdat je niet altijd alles hoeft op te lossen, maar soms gewoon ff moet weten wat dan wel.


Wat je gaat doen?
In een training in kleine groep of in een aantal 1-op-1 sessies leer ik je de 3 stappen van de CUT-methode. Die methode pas je toe op jezelf, op jouw uitdaging, vraag, probleem of wat je ook maar wilt aanpakken.

- Voor de training (2,5 uur) gebruik ik een vast format als basis: ik leg de filosofie van de CUT-methode uit, wat er nodig is om jezelf te rocken en ga met jullie aan de bak. Wat en hoe we de filosofie gaan uitwerken pas ik aan along the way, want is afhankelijk van wie jullie zijn, wat jullie al weten, enzovoorts. Je kunt een groepje aanmelden (minimaal 4 vrouwen) of alleen jezelf. In het eerste geval plannen we samen een datum, in het tweede geval neem ik contact met je op zodra ik voldoende aanmeldingen heb om een training te organiseren. De kosten zijn afhankelijk van o.a. de locati en bespreken we van tevoren. Reken op ongeveer €75 per persoon.

- Voor een 1-op-1 sessie kan ik verschillende werkvormen inzetten, afhankelijk van wat bij jou past. Denk aan wandelcoaching, creatieve coaching, een cognitieve aanpak en alles wat daartussen zit, aanhangt of bij kan. Van belang is dat jij de CUT-methode gaat snappen én leert toepassen. De kosten voor een sessie van 1,5 uur zijn €99,99.

OWN (your sh)IT
Gewoon dat.
Sandra M.E. Jacobs

Be you
Be free

In dit interview ten behoeve van het boek 'In 10 stappen weer vertrouwen na ziekte' van Veronika Rutten (2019) vertel ik hoe ik het zie als trainer & coach van vrouwen én als ervaringsdeskundige na een periode van buiten-proportionele disbalans, die ook wel burnout genoemd wordt. Ook vertel ik in dit interview wat de CUT-methode voor je akn doen als je ook door je heels dreigt te zakken. Check it out en swipe vooral door naar het aanmeldformulier als je zin hebt in een inspirerende training in zelfreflectie of een 1-op-1 coachingsessie.


de CUT-methode is te vinden op Youtube