Training & Coaching

Geloof jij ook dat wij ons eigenlijk allemaal  lekker vrij & gelukkig willen voelen???
En merk jij ook dat we dat echt niet altijd doen?
Weet je waarom?

Omdat we deep deep down onszelf vertellen dat we die vrijheid en dat geluk helemaal niet waard zijn, 
we gewoon maar tevreden moeten zijn met wat er is,
ons niet van die gekke fratsen in ons hoofd moeten halen,
we het helemaal niet verdienen om te shinen in wat dan ook. 

BULLSHIT natuurlijk, want we verdienen ALLES.
We zijn alles waard, mogen alles zijn, shinen in werk, liefde en in vals zingen op het koor waarvan we zo genieten en yep, we mogen óók onze dromen najagen.
We. Mogen. Echt. Alles.

En dat wéten we nog deeper deep down wel. We ównen het alleen niet.
Kijk maar naar de baan die je eigenlijk dramatisch vindt, de relatie waarin je intimiteit mist, hoe je complimentjes neerslaat, jezelf herhaalt in wat niet goed voor je is, hoe je dat podium niet pakt, geen 'nee' durft te zeggen, jezelf kleiner maakt om aardig gevonden te worden, niet die dingen doet, die je eigenlijk zo graag wél wilt doen. 

Pfff... echt zonde, he?
En ja hoor, dat kán anders!

Hoe dan??? Door te leren 'CUT' te zeggen.


Detox
the
bullshit!

Say CUT!

 

Cut staat voor Catch, Unravel, Turn, dus het enige dat je hoeft te doen is 'CUT'  roepen (of denken, dat mag ook) als je merkt dat je jezelf dwarszit. Eventjes terug, eventjes nadenken, voelen, aftasten wat dat nou precies is wat jou tegenhoudt. En jezelf bijdraaien... 
Ik leer je de 3 stappen van de CUT-methode, zodat je voor altijd langs de obstakels van jouw belemmerende overtuigingen heen kunt bewegen, net als het water langs de rots in een rivier.

 

- Catchen dat iets je raakt
De eerste stap is bewustwording (consciousness). Dit houdt in dat je je bewust wordt van waar je door getriggerd wordt. Wat gebeurt er? Waar reageer je op? Dit bewustzijn is essentieel omdat het de basis vormt voor verandering. 

- Unravelen wat dat met je doet
De tweede stap is begrip (understanding). We graven samen even door om uit te vinden wat eronder zit dat je geraakt wordt. Meestal is het namelijk helemaal niet wat er op dat moment werkelijk plaatsvindt, maar zit er iets een laagje dieper waar je op reageert. Dit begrip stelt je in staat om los te komen van de diepere trigger.

- Turnen naar waar je verder kunt
De derde en laatste stap is transformatie. Hier draait het om het jezelf bijsturen naar waar je verder kunt, zodat je door kunt met waar je mee bezig was. We werken samen aan een manier om langs obstakels te navigeren en in staat te gaan zijn om te leven in lijn met wie je echt bent.


Klinkt dit simpel? Dat is het ook. 
Echt.


Wat je gaat doen?
In een training in kleine groep of in een aantal 1-op-1 sessies leer ik je de 3 stappen van de CUT-methode. Die methode pas je toe op jezelf, op jouw uitdaging, vraag, probleem of wat je ook maar wilt aanpakken om je gelukkiger en vrijer te voelen.

- Voor de groepstraining (2,5 uur) gebruik ik een vast format als basis: ik leg de filosofie van de CUT-methode uit, wat er nodig is om jezelf te rocken en ga met jullie aan de bak. Wat en hoe we de filosofie gaan uitwerken pas ik aan along the way, want is afhankelijk van wie jullie zijn, wat jullie al weten, enzovoorts. Je kunt een groepje aanmelden (minimaal 4 personen) of alleen jezelf. In het eerste geval plannen we samen een datum, in het tweede geval neem ik contact met je op zodra ik voldoende aanmeldingen heb om een training te organiseren. De kosten zijn afhankelijk van o.a. de locatie en bespreken we van tevoren. Reken op ongeveer €100 per persoon.

- Voor een 1-op-1 training kan ik verschillende werkvormen inzetten, afhankelijk van wat bij jou past. Denk aan creatieve coaching, een cognitieve aanpak en alles wat daartussen zit, aanhangt of bij kan. Van belang is dat jij de CUT-methode gaat snappen én leert toepassen. De kosten voor een sessie van plm 2 uur zijn €200.

 

- Denk je dat je mijn ondersteuning langer nodig hebt? Koop dan een pakket in: 7 sessies (inclusief basistraining in de CUT-methode) voor € 1250. Te gebruiken binnen een half jaar tijd en mogelijkheid om tussendoor in te tappen als je even vastloopt. 

OWN (your sh)IT
Gewoon dat.
Sandra M.E. Jacobs

Be free
Be you