San Schrijft Boeken

 

Met mijn boeken 'O, dus dát is Wmo!' neem ik je mee in de verhalen van jouw medemens: jouw buur, goede kennis, verloren vriend of misschien wel familielid. Mensen zoals jij en ik dus, die toevallig een zetje nodig hebben.

Ik vertel je de verhalen van alledag, die nooit alledaags zijn, omdat ieder mens anders en ondersteuning altijd maatwerk is en laat je zien wat het inhoudt als je niet mee kunt draaien in onze samenleving, wat onze wet- en regelgeving hierin kan betekenen én wat wij mensen onder elkaar hierin kunnen doen.

In mijn groene boek 📗 (2021) vertel ik je wat het voor mij én voor de mensen aan de andere kant van de lijn betekende toen de wereld op slot ging en er even niemand bij iemand aan die keukentafel zat, we elkaar niet meer konden zien, gezinnen onder druk kwamen te staan omdat er geen escape meer mogelijk was voor wie dat nodig had en anderen vereenzaamden omdat er niemand meer naar binnen mocht.

In mijn blauwe boek 📘 (2019) neem ik je mee over de drempel, achter de schermen en aan de keukentafel of het theehuis of trapportaal, want gesprekken voeren kan overal en soms (of misschien wel altijd) zijn de dingen nu eenmaal anders dan je van tevoren had kunnen bedenken. Dit boek speelt zich af in de tijd dat we van corona nog niet hadden gehoord...

Mijn motto is:
als we de wereld anders inrichten zijn minder mensen beperkt, want als we geen drempels opwerpen hoeven we ook niemand daar overheen te helpen en ik geloof echt dat we allemaal ons steentje kunnen bijdragen aan een meer inclusieve wereld. Doe wat je kunt. Je kunt namelijk altijd iets. Ook als je geen Wmo adviseur bent. Met mijn boeken hoop ik je hiertoe te inspireren.

Met zegt dat ik schrijf met compassie en respect en inspireer omdat ik me altijd richt op wat wel kan, wars ben van onnodige rompslomp en daar dus gewoon niet aan doe.

 

"Laat je verrassen, raken, inspireren, aan het lachen maken, vier het feest der herkenning én verfris je blik door de verhalen te lezen van een bevlogen mens, beschreven met vlotte pen alsof ze je de verhalen ter plekke staat te vertellen…"
 

 

📗 € 20,21 ex verzendkosten
📘 € 20,19 ex verzendkosten

Nb. tijdens de actieperiode van 23 juni tot 23 juli 2024 geldt deze pakketprijs (ivm hogere verzendkosten voor 3 boeken dan voor 2) niet.

Books To Be...

Met dat ik mijn eerste boek maakte, heb ik ook een uitgeeflabel opgericht:
The Book To Be

Er ligt een aantal ideeën op de plank én ik ben inmiddels begonnen aan mijn eerste roman met Zoë Zapato in de hoofdrol. 

Wil je de vorderingen hiervan blijven volgen? Meld je dan aan voor de Kleine Kolibrief.
Dan stuur ik je updates als er iets te melden valt (max 4x p/jr).

Wil je Zoë alvast leren kennen?
Volg haar op social media