Wat anderen zeggen...


Je bent echt geweldig San!

😘

Ineke

You ligthen up world's darkest places... sparkle on, you bright shining soul!

Dennis


... Sandra is iemand die kijkt met haar ogen en ziet met haar hart. Ze zet je in je kracht en maakt je bewust dat je mag zijn wie je bent. Ze kan goed luisteren en versterkt je in je waarde. Het is altijd een feest om in haar aanwezigheid te zijn!

Derya


altijd alleen maar uplifting
je bent een engeltje in mijn leven

F ♥


... een netwerker pur sang en je gunt echt iedereen altijd alles!


Paula

Sandra is een zeer enthousiaste dame die goed kan luisteren. Ze weet feilloos tussen de regels door te lezen en de vinger op de zere plek te leggen en je aan het denken te zetten over je overtuigingen en waarom je dingen die je graag zou willen doen, niet doet. Door een gesprek met haar voelde ik me gesterkt in mijn wensen en het vertrouwen dat ik het  echt kan en ook mag. Ze is een kanjer!

Ghislaine

........ je bent gewoon een bloedmooie vrouw .......
in- & outside

♥ Carlos


You Shine, shine, shine!
en ik noem je Sun... 🌞


G

Thnx, grote vriendin én inspiratiebron!
George

Dit gaat helemaal supergoed komen! 
Dankje Sandra, voor het gesprek.
Jouw wijze woorden kwamen precies op tijd.
♥ K

... bij Studio Mattias, heb ik Sandra leren kennen als een levens-lustige, oprechte, betrokken, geëngageerde, warmhartige, gevoelige en stoere wereldburger en kunstenaar. Ik vind haar echt een mens om van te houden. Integer, vol humor, pret, zelfkennis en levenswijsheid... en nog veel meer! ik ben er trots op haar als cursist te hebben mogen leren kennen. veel liefs, dierbare vrouw!!

Alien

Zo zie je wat een sessie bij jou kan doen... Hoop inzichten. Ben er nog steeds mee bezig. Je tarief zo meer dan waard!

Marianne

Sandra met goede weloverwogen statements.
... ze luisterde naar mij en gaf mij vanuit haar professie tips en trucs om verder te komen met de plannen die ik had. Sorry, heb.
Ik voel nieuwe energie om dat wat ik graag wil doen ook uit te voeren... zonder dat ze mij kende heeft ze mij enorm geholpen. Ik houd nu contact met haar want het voelt of het me nu gaat lukken met mijn ideeen. En dat allemaal door: Vrije Vrouw Sandra.


Thecla

Meerdere keren meegedaan aan een workshop van Sandra. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van empowerment wat ze duidelijk over weet te brengen. Na een workshop ga je vol ideeën en een to do list naar huis. Niet dromen maar doen! Het was voor mij heel motiverend om de dingen nu echt aan te pakken. Dankjewel Sandra
Marianne

Zo blij dat ik je mag volgen op Facebook!
Je bent één brok inspiratie voor me.

Marieke


... evalueren, bijstellen, realistisch opereren en dicht bij jezelf blijven zijn duidelijk kernvaardigheden van jou, Sandra!

Esther


Wow, zó gaaf ben ik nog nooit gecoacht.
Waar je het als cliënt in een gesprek nog wel eens 'anders' kunt voordoen,
ziet Sandra dwars door alles heen.
Haar observaties én analyses zijn goud waard. Zonder oordeel en uplifting only.
Ik heb zóveel over mezelf geleerd!!!
Het was in één woord super!
A.

Ik heb Sandra ervaren als iemand die je op een liefdevolle en duidelijke manier bij de kern van je vraag of probleem brengt.  Dat was in mijn geval nogal confronterend.  Doordat Sandra mij daar op een veilige en warme manier bracht, was dat tegelijk bijzonder heilzaam.  Ik draag de wijze les al maanden met mij mee!

Hetty

Ik kom Sandra in mijn creatieve leven van fotograaf op verschillende vlakken tegen. Een open en belangstellende vrouw,zelfstandig, onafhankelijk en slim. Ze weet zonder zweverig te worden diepere bronnen bloot te leggen. 
Gerda

Ik beveel Sandra aan omdat zij een persoon is die je makkelijk op je gemak stelt. Ze heeft een zachte en directe methode om je te spiegelen. Sandra is zeer goed in het analyseren van wat er bij jou speelt
vanuit kennis én eigen ervaring en helpt je inzicht krijgen in wat je doet.
Onder begeleiding van Sandra werk je heel snel waar je aan moet werken!
Nejla

Dank dat je er bent, chica linda!

XXXenz